Viktiga nummer

viktiga nummerLetar du efter hjälp med olika datorrelaterade frågor? Nedan kommer en lista med nummer som du kan ringa för att få hjälp med uppdatering av mjukvaror och antivirus såväl som skrivare, webbpublicering, spamfilter, e-handel och digital marknadsföring.

Internet Border Technologies huvudkontor ligger i Stockholm och här hittar man specialister inom följande områden: IT drift, serverdrift, webbpublicering, servicedesk och strategisk IT-partner.

Hemsida: http://www.internetborder.se/

Telefon: 08-410 331 00

WebDivision AB hjälper företag att marknadsföra sig online. Om du har problem med att din hemsida inte syns hjälper företaget till med sökordsoptimering och sökordsanalys. Företaget ger råd och hjälp med hosting och spamfilter. Om skräppost är ett problem kan WebDivision AB spamfilter vara en lösning.

Hemsida: http://www.webdivision.se/

Telefon: 013-31 32 40

Mediakonsulterna hjälper småföretagare att växa genom att erbjuda internetmarknadsföring. Företaget erbjuder support för småföretagare genom att design hemsidor. Företaget är Google partner och de har kunskaper som hjälper företag att använda sociala medier, såsom Facebook. Kontor finns i Linköping och i Örebro. Det finns även ett kontor i Polen, Warszawa.

Hemsida: http://mediakonsulterna.se/

Telefon 0770 – 333 111

Gamsun AB är en e-handelsbyrå som startades av Magnus Lundin. Denna byrå fokuserar sig på strategi och management. Djupa kunskaper inom e-handel kombinerat med operativ och strategisk marknadsföring hjälper företag att fokusera sina digitala strategier på kundens intäkter. Strategier för bevakning av social medier såväl som sökordsoptimering är andra datorrelaterade problem som man kan få rådgivning om.

Hemsida: http://www.gamsun.se/

Telefon: 070-465 48 63